11 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
13-8-2020 18:23:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs hebben we bij Ben Luesink een pareltje van een BMW gekocht. Een hele brute Z4 in perfecte staat en met weinig kilometers. Zo kom je ze zelden tegen. Ben is kundig, vriendelijk en heeft verstand van zaken. We konden met diverse wagens een proefrit maken, en zo hebben we een halve dag volgemaakt zonder enige druk. De keuze voor de aanschaf bij Ben was daarom snel gemaakt. Het was fijn zaken doen. Ben, veel succes met je autobedrijf en wellicht tot ziens.

Onze reactie:
Dank voor de mooie review, Corne. Fijn dat jullie zo tevreden zijn en veel plezier ermee. Vriendelijke groet, Ben Luesink
9-7-2020 13:23:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren mijn bmw 1-serie cabrio opgehaald. Hij rijd super! Bedankt voor de goede en snelle service

Onze reactie:
Dankjewel voor de review Chantalle. Fijn dat je zo geniet van de auto. Veel plezier ermee en graag gedaan! Vriendelijke groet, Ben Luesink
4-7-2020 20:10:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
3 Weken geleden heb ik bij Ben Luesink mijn BMW Z 4 gekocht. Ik werd goed geadviseerd en werd goed geholpen. De wagen is in goede staat afgeleverd. en Ben heeft zijn afspraken met mij ruim binnen de tijd afgehandeld. De wagen rijd goed en mijn garage heeft de wagen gezien en zegt dat e.e.a. in goede staat is. Bedankt Ben ik ben zeer tevreden. groet Peter

Onze reactie:
Fijn Peter dat je tevreden bent met de auto. Veel plezier en dank voor de review! Vriendelijke groet, Ben Luesink
13-6-2020 12:54:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Allemaal netjes geregeld wat er is afgesproken.

Onze reactie:
Dank Frank voor de review! Veel plezier met de auto. Vriendelijke groet, Ben Luesink
31-5-2020 19:02:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via Dhr Luesink mijn auto verkocht. Alles netjes geregeld, afspraken worden nagekomen. Ook met aankoop nieuwe auto met raad en daad bijgestaan. Snel en vakkundig. Een tevreden klant.

Onze reactie:
Dank voor de complimenten. Fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink
31-5-2020 16:53:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Fantastisch bedrijf al u op zoek bent naar een mooie auto. Ik heb in 2019 mijn BMW Z4 bij Luesink gekocht en nooit problemen gehad. Top kwaliteit en een goede service. Hier kun je met een gerust hart naartoe????

Onze reactie:
Dank je wel Erik, voor de complimenten en de aanbeveling. Veel plezier met je auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink
31-5-2020 14:42:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bij een zoektocht naar een specifieke BMW Z4, terecht gekomen bij autobedrijf Luesink in Zelhem. Ik wilde graag dat iemand mee zou denken bij de zoektocht en de juiste keuze, en daar zit je bij de firma Luesink wel goed. Bij de zoektocht zijn we terecht gekomen in België, en daarbij heeft Ben Luesink van a tot z het importeren van deze mooie witte BMW Z4is verzorgd. Nádat alle formaliteiten afgehandeld waren door de firma Luesink, heeft Ben de BMW Z4 keurig bij mij thuis afgeleverd, helemaal top, bedankt daarvoor ??. Mocht ik hem ooit in willen ruilen, dan hoop ik weer een beroep op u te kunnen doen, nogmaals bedankt.

Onze reactie:
Dank voor de complimenten. Het was een echte zoektocht die we samen hebben meegemaakt. Fijn dat u echt de auto van uw dromen hebt gevonden! Tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
30-5-2020 19:29:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben afgelopen week onze prachtige zwarte BMW Z4 opgehaald. We zijn superblij met onze aankoop, een stoere auto om vele kilometers in te genieten. We kijken terug op een zeer prettig contact gehad met dhr Luesink, hij is vriendelijk, behulpzaam, heeft veel kennis van zaken en is ook vooral een meedenker! Van A tot Z een heel positieve ervaring, wij bevelen dit autobedrijf dan ook ten zeerste aan. Meneer Luesink, bedankt voor alles en mochten wij nog een keer een andere Z4 willen aanschaffen, dan weten wij de weg naar u te vinden! Hartelijke groeten en goede zaken toegewenst!

Onze reactie:
Dank voor de complimenten, het prettige contact en de goede wensen. Ik zie u graag weer terug! Vriendelijke groet, Ben Luesink
29-5-2020 16:35:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs bij Ben een prachtige rode BMW Z4 aangeschaft. Ben (en zoon) zijn ware Z4 liefhebbers en zijn zeer betrokken. De keurig ingerichte showroom was net 1 dag geopend waar diverse andere mooie autos te bewonderen zijn. Ik heb Ben ervaren als een betrouwbare autodealer, goede communicatie en prettig te onderhandelen. Van A tot Z wordt alles netjes en open besproken en ook zo afgehandeld. Ik wens hem dan ook alle succes met zijn onderneming.

Onze reactie:
Dank voor de complimenten en de goede wensen. Veel plezier met de auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink
6-5-2020 09:36:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb eind februari een jonge, zeer nette Hyundai Kona Electric gekocht. Goed en snel geholpen, betrouwbaar en eerlijk. Ik kan Ben dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een andere auto!

Onze reactie:
Dank u wel voor de complimenten en de aanbeveling. Veel plezier met de auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink Autobedrijf Luesink
16-4-2020 18:48:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb bij de firma een hele mooie bmw z4 3.5 gekocht na twee dagen rijden zijn wij heel tevreden over de auto wat een fijne auto is dit ik hoop dat jullie nog veel van dit soort auto’s gaan verkopen. Gr

Onze reactie:
Dank u wel. Fijn dat de auto zo goed bevalt. Ik hoop het met u en blijf altijd op zoek naar een bijzonder exemplaar. Vriendelijke groet, Ben Luesink Autobedrijf Luesink