42 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
11-9-2021 08:39:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na aangestoken te zijn door een vriend van me die reeds meerdere jaren een Z4 had uiteindelijk uitgekomen bij Ben. Eerst maar eens zelf goed gekeken naar de verschillen tussen 23i/30i/35i en 35is. Naar Zelhem gereden en ik wist toen ik binnen liep dat ik uit de zaak zou lopen als nieuwe eigenaar van een Z4. Ik had keuze tussen alle 4 de modellen en uitgekomen op een 30i. Nu 5 maanden in bezit en superblij mee. Wat een genot om in een V6 3L te rijden, zonder turbo maar geluid alleen al is om erin te blijven zitten. Heb zelfs de wagen bij een andere garage nog eens helemaal laten nakijken en is zeer goede conditie. Kan iedereen die op zoek is naar een Z4 aanbevelen zeker bij Ben te gaan kijken.

Onze reactie:
Beste Martijn, Dank voor je lovende woorden, erg fijn om te lezen dat je na 5 maanden nog zo enthousiast bent over de mooi Z4. Veel plezier met auto en ik zie je bij de Cabrio-rit. Vriendelijke groet, Ben Luesink
13-8-2021 07:16:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Na 2 maanden intensief zoeken kwamen wij toch elke keer weer uit bij bij autobedrijf Luesink en hier afgelopen maandag onze moccabruine Z4 opgehaald. Ben heeft de pareltjes onder de Z 4 in zijn showroom staan en is zelf een groot kenner en liefhebber van de Z4. Zeer betrouwbaar en correct geholpen en nu hopelijk lang van deze auto genieten.

Onze reactie:
Beste Rene, Dank voor de review en de complimenten. Fijn dat je het zo ervaren hebt. Ik wens jullie veel plezier met de auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
9-8-2021 19:17:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg fijn geholpen door Ben Luesink waarbij we deskundige informatie over de auto's en een zeer goede indruk hebben gekregen van zijn autobedrijf. Mede door zijn passie voor de BMW Z4 komt het, dat in Zelhem de juweeltjes in zijn garage staan! Het duurde dan ook niet lang voordat we onze favoriet gevonden hadden, en we zijn er super trots op! Hartelijk dank hiervoor Ben!

Onze reactie:
Beste Jet, Dank voor jouw review en de complimenten. Ik wens je veel plezier met de auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
19-7-2021 09:36:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Ik werd erg goed en professioneel te woord gestaan. Hij neemt alle tijd om dingen uit teleggen en te bespreken. Ook de afhandeling van de verkoop en de gemaakte afspraken tav aanpassing zijn meer dan perfect uitgevoerd. Zeer tevreden

Onze reactie:
Beste Job, Dank voor jouw review en de complimenten. Ik wens je veel plezier met de auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
15-7-2021 20:21:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Al enige tijd had ik de website gevolgd. Tijdens een ritje op mijn racefiets, toch maar even langs de zaak in Zelhem gefietst. Zelf reed ik al een Z4, maar ik stond met mijn handen tegen de ramen, als een kind die de snoepwinkel in kijkt. De schuifpui ging open, en Ben zei "we zijn open hoor, kom even binnen". En je weet dat je dan verkocht ben. Binnen een paar dagen was ik de eigenaar van een andere Z4. Super blij mee. Geweldig als je van je hobby, je werk kunt maken. Auto is keurig afgeleverd, service is prima. Ben, bedankt!

Onze reactie:
Beste Eric, Dank voor jouw review. Fijn dat je het zo ervaren hebt en veel plezier met jouw auto. Vriendelijke groet, Ben Luesink
9-7-2021 12:14:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
zeer goede service en betrouwbare informatie

Onze reactie:
Beste Wim, Dank voor jouw review. Veel plezier met jouw auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
5-7-2021 20:48:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een gepassioneerde goudeerlijke man die ieders vertrouwen verdient. Geen snelle verkoper in een maatpak. Gelukkig maar, want dat schept veelal een onterecht  dominante machtspositie bij het o derhandelen. Hij legt heel zijn hart in de hobby waarvan hij zijn werk heeft gemaakt. Ga onbevangen kijken bij deze unieke BMW Z4 specialist! Maar wees niet verbaasd al u enthousiast direct tot zaken komt!

Onze reactie:
Beste Rens, Dank voor de review en de complimenten! Veel plezier met de auto en wellicht tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
31-5-2021 17:35:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Na een zoektocht van een aantal maanden terecht gekomen bij autobedrijf Luesink in Zelhem voor een Z4. Ben had een Z4 uit 2003 staan met een nette kilometerstand. Op de foto’ zag deze er prachtig uit. Na een afspraak gemaakt te hebben ben ik met mijn zoon op een vrijdagmiddag naar Zelhem gereden. Na een korte kennismaking met Ben een proefrit gemaakt. Deze was prima verlopen en de Big smile op het gezicht van mijn zoon zei al genoeg. De aankoop was zo geregeld. Het was wel zonder garantie. Vind ik altijd wel een dingetje, maar het voelde goed en Ben komt betrouwbaar over. Geen gladde praatje zoals je wel eens meemaakt. Vriendelijk en duidelijk Iemand met een passie voor de Z4. Met een nieuwe APK en een kleine beurt werd de auto een week later thuis gebracht. De auto hebben we nu ruim drie weken in ons bezit en we hebben al en paar leuke ritjes gemaakt. Hopelijk hebben we hier jaren plezier van.

Onze reactie:
Beste Ruud, Dank voor de review. Veel plezier met de auto en wellicht tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
28-5-2021 17:58:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een prachtige Z4 23i gekocht bij Autobedrijf Luesink, het is een genoegen om zaken te doen met Ben, ben is eerlijk en betrouwbaar. Vandaag ons eerste ritje gemaakt, de auto loopt perfect, we hebben genoten. Bedankt Ben en nog vele jaren verkoop plezier. gr Theo en Gerry

Onze reactie:
Beste Theo, dank voor de review en de complimenten. Heel veel plezier met de auto en wellicht tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink.
16-5-2021 22:17:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs heb ik een mooie Z4 3.0i gekocht bij Autobedrijf Luesink. Na een prettig, open ontvangst door eigenaar Ben hebben we meerdere auto's bekeken en kunnen bereiden. Flexibiliteit en klant gerichtheid staan voorop, zo bleek tijdens het bespreken van enkele opties zoals velgen. Heb met een goed gevoel de 3.0i gekocht. Fijne ongedwongen manier van zaken doen met een gepassioneerde eigenaar. Bedankt Ben!

Onze reactie:
Beste Ruud, Dank voor de review. Het was prettig om samen de passende Z4 voor jou te vinden. Veel plezier ermee en wellicht tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
18-4-2021 22:58:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
7
Begin maart van Ben een prachtige Z4 gekocht met 97000 km op de teller Ik heb de auto zonder garantie gekocht omdat ik al 45 jaar in de autoschade zit Toen ik de kap van de auto de volgende dag wilde openen bleef hij halverwege steken Toch maar Ben gebeld om advies.Hij beloofde om de volgende dag een monteur te sturen De volgende dag(zaterdag} kwam de monteur met autotransporter en heeft de auto meegenomen voor reparatie Ondanks dat we de auto zonder garantie gekocht hebben,gratis gerepareerd We genieten inmiddels al weer 4 weken van onze perfekt rijdende cabrio Ben hartelijk dank voor de geweldige service en veel succes in de toekomst.

Onze reactie:
Beste Koos, dank voor de review. Graag gedaan en veel plezier met jullie prachtige Z4. vriendelijke groet, Ben Luesink
16-4-2021 17:40:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Het is heel prettig zaken doen met autobedrijf Luerink. Eigenaar Ben is erg enthousiast en deskundig. Je kunt met hem goed overleggen over bepaalde wensen en mogelijkheden. Daarom een prachtige Z4 23i uit 2009 gekocht in de mooie kleur orion silber. De auto ziet er piekfijn uit en rijdt fantastisch. Er is goede nazorg want Ben komt zijn afspraken na. Voor de liefhebber van een BMW Z4 zeker de moeite waard eens langs te gaan.

Onze reactie:
Beste Rene, dank voor de review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Ik wens jullie veel plezier met de Z4 en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
11-4-2021 10:06:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Goed en ervaren bedrijf. Die je goed kan adviseren als je een echt mooie en goede cabrio zoekt. Naar volle tevredenheid een paar dingen laten veranderen, dat was geen probleem, en ging in goed overleg. Zeker een garage die we aanraden?? Heel blij met onze cabrio, we kijken uit naar de mooie tochten die we gaan maken, genieten??

Onze reactie:
Beste J. Scheffer, dank voor je review en de prettige samenwerking. Veel plezier met jullie nieuwe aanwinst. Vriendelijke groet, Ben Luesink
5-4-2021 10:51:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik was al even op zoek naar een nieuwere BMW Z4 waar ik mijn Z4 graag op wilde inruilen. Na een paar keer te zijn geconfronteerd met een absurt laag bod kwam ik uit in Zelhem bij autobedrijf Luesink. Wat een verademing Ben Luesink wist mijn BMW Z4 wel op waarde te schatten en deed een fatsoenlijk bod. Daarna ging het snel, na een korte onderhandeling waren wij er uit. Kortom het adres voor een gebruikte BMW Z4.

Onze reactie:
Beste Peter, Dank voor de review. We zijn allebei blij en tevreden met de wijze waarop we konden samenwerken; een inruilauto zelf ophalen voor een proefrit samen met mijn zoon doe ik niet vaak :) Veel plezier ermee en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
4-4-2021 14:06:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Na een tijdje zoeken en snuffelen op internet bij Ben terecht gekomen. na een paar keer mailen en zelf gaan kijken een mooie Z4 35i mee naar huis genomen en onze vorige Z4 bij Ben gelaten. na een week een probleempje ontstaan met het rechter voordeurslot. na overleg is dit door onze lokale Bmw garage gerepareerd en via het garantieplan van Garage Luesink keurig opgelost. geeft toch een tevreden gevoel, als een probleempje hebt en keurig wordt geholpen. doe zo voort Ben !

Onze reactie:
Beste Paul, Dank voor de review. Fijn dat je tevreden bent over de Z4 en de service. We proberen altijd voor alle partijen een bevredigende oplossing te vinden en deze keer was het prima dat je het plaatselijk liet repareren. Veel plezier ermee en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
3-4-2021 21:38:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb onlangs een heel mooie Z4 3.5 iS gekocht, tiefsee blau met wit interieur. Ben er heel erg blij mee. Vandaag een eerste mooie tocht gemaakt langs de Lek en door het groene hart, de auto is in prima staat en rijdt perfect. Naar mate ik er meer in rij ga ik hem steeds meer waarderen, het rijgedrag is top. Ben Luesink is eerlijk over de autos die hij verkoopt en heeft hart voor de zaak. Heb zelf de richting aanwijzer upgrade gedaan en een sport antenne erop gezet, nu is hij nog mooier.

Onze reactie:
Beste Peter, Dank voor de review. Fijn om te horen dat je blij bent met de auto en de wijze waarop het aankoopproces is verlopen. Veel plezier met de auto en tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ben Luesink
24-3-2021 16:29:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Begin dit jaar een zeer mooie z4 3.5 gekocht bij Ben. Zeer prettige samenwerking en afhandeling. Helaas een probleem gehad met de achterlichten. Maar zo zie je met wat voor bedrijf je te maken hebt! Na melding is de auto opgehaald en ter reparatie gegaan (afstand 150km!). Na gerepareerd te zijn wederom hetzelfde probleem, nog een keer opgehaald en direct volledig nieuwe achterlicht units erin. Kortom, zeer prettige samenwerking en goede nazorg indien er onverhoopt toch iets aan schort. Een aanrader!!!

Onze reactie:
Beste Eduard, Dank voor de review. Het was helaas nodig om 2x de auto terug te halen, maar we hebben het met liefde gedaan. Blij dat we het zo hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
23-2-2021 13:34:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Gelukkig bestaan ze nog....de gepassioneerde liefhebbers die van hun passie/hobby werk hebben gemaakt. (was eerlijk gezegd wel even klaar met mooie verhalen van andere garages en hun belachelijke offertes) Ben Luesink is iemand die al langer een passie heeft voor de Z3/Z4 en hier graag over verteld, de auto's welke in de showroom staan bieden een breed aanbod. Allen in zeer goede staat, gelukkig heeft hij alleen maar 6 cilinders in de verkoop.....dit soort auto's moeten ook een goede sound hebben. We zijn geslaagd met de aankoop van een mooie blauwe Z4 2.3i en hebben onze Porsche met weemoed achtergelaten. Na een paar mooie zonnige dagen nog geen moment spijt gehad van de heerlijke Z4. Ook bij bewolkte dagen rij ik graag met de kap open. Misschien wel spijt dat ik toch niet de 3.5is in wit of blauw gekocht heb maar we gaan zien hoe de geknepen 2.5 zich waarmaakt op de weg ;)

Onze reactie:
Beste Bert, dank voor de review. Fijn dat mijn passie voor de Z4 zo in de smaak valt. Het zijn natuurlijk ook erg mooie Cabrio's, dus is het niet zo moeilijk om hierover enthousiast te raken:) Veel plezier ermee en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
14-2-2021 13:32:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik was al een tijdje op internet aan het zoeken naar een Z4 occasion, maar geen enkele Z4 gevonden die aan mijn wensenlijst voldeed. Uiteindelijk op een zondagmiddag besloten om een tweetal bedrijven te laten zoeken. Autobedrijf Luesink was er één van. Met het idee dat de zoektocht wel een tijdje zou gaan duren, verraste Ben mij volledig door op maandag al terug te bellen. Hij had al een Z4 gevonden die grotendeels aan mijn wensenlijst voldeed. Daarna is het heel snel gegaan. Ben is op woensdag de Z4 gaan bekijken en beoordelen. Na goedkeuring ben ik woensdagmiddag eigenaar geworden van een hele mooie Z4. Tijdens dit korte en voor mij ongebruikelijke koopproces heb ik me geen moment onprettig gevoeld. Ben communiceert duidelijk. Zijn kennis en eerlijkheid geven al snel vertrouwen. Het is prettig zaken doen met iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt!

Onze reactie:
Dag Claus, Dank voor de review. Het was een prettige samenwerking en fijn dat je dit ook zo ervaren hebt en de auto hebt gevonden die aan je wensen voldoet. Veel plezier ermee en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
13-2-2021 19:07:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Bij een aantal autobedrijven geweest waar een z4 stond.Van te voren gebeld om te vragen wat de staat van de auto was.Bij alle bedrijven zeiden ze dat ze in zeer goede staat waren.Niet dus, maar wel iedere keer een paar honderd km gereden.Toen kreeg ik autobrdrijf Luesink in het vizier.Op de site gekeken en gebeld voor een z4 die ik gezien had.Helaas verkocht ,maar kom gerust is kijken want we hebben er meer.En ze waren allemaal in goede staat.Ben heeft passie voor de z4 dat was me al wel duidelijk.Hij klonk betrouwbaar dus naar Zelhem.Vriendelijks ontvangt en we kwamen in een walhalla van de z4.Allemaal in goede staat en volop keuze.Het werd een luxe probleem,maar met steun van Ben hebben we nu een mooie z4.Onderhandeling en afhandeling is prima gegaan. Bedankt Ben en veel succes met je autobedrijf.

Onze reactie:
Dag Richard, Dank voor je review en het was prettig om samen te werken. Veel plezier met de auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
4-1-2021 09:23:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Toevallig tijdens de zoektocht naar een Z4 op de site van Ben terecht gekomen. Na het lezen van de reviews contact opgenomen met Ben en mijn wensen kenbaar gemaakt. Na 2 weken had Ben een auto die aan mijn eisen voldeed. Afspraak gemaakt, gaan kijken , rijden en gekocht! Waar kun je een Z4 beter kopen dan bij DE liefhebber. De auto wordt met veel plezier dagelijks gebruikt .

Onze reactie:
Dag Pierre, dank voor de review. Fijn dat de zoektocht de auto heeft opgeleverd naar je wensen. Veel plezier ermee en tot een volgende keer.' Vriendelijke groet, Ben Luesink
23-12-2020 14:39:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zeer mooie 320i cabrio gekocht , die direct na aankoop een probleem met het differentieel vertoonde , ondanks het feit dat dit buiten de garantie viel in goed overleg met Ben naar tevredenheid opgelost !

Onze reactie:
Dag Erwin, Dank voor de review. Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier met de auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
12-12-2020 21:19:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik kwam voor een reparatie en vertrok met een nieuwe auto! Direct een goed warm gevoel bij Ben en zijn jonge bedrijf. Een eerlijk verhaal met realistische prijzen. Ik hoop dat de werkplaats snel kan worden opgestart. Daarmee hebben we een Toplocatie in de achterhoek voor Z4 liefhebbers!

Onze reactie:
Dag Tom, dank voor je review. Het was inderdaad een bijzondere situatie hoe je tot de aankoop van je nieuwe Z4 kwam. We hopen in het voorjaar van 2021 onze werkplaats te openen en hierdoor onze service nog verder uit te breiden. Veel plezier met de nieuwe aanwinst. Vriendelijke groet, Ben Luesink
11-12-2020 16:39:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Heel prettige garage met liefde voor de BMW Z4. Hield een eerlijk verhaal en was prettig in de onderhandelingen. Voor onze inruil BMW Z3 gaf hij een eerlijke prijs. Geen gladde praatjes of loze beloften. Afspraken werden keurig nagekomen. Ook na de aankoop werden we nog snel en vakkundig geholpen. Ik raad deze garare zeker aan als u op zoek bent naar een gebruikte BMW Z4!

Onze reactie:
Dag Steef, Dank voor je review en de prettige samenwerking. Veel plezier met de auto en tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
7-12-2020 09:21:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Mooi bedrijf waarbij wij, als mensen, met elkaar genieten door vertrouwen, deskundigheid , kwaliteit, vergaande specialisatie en passie voor Z4 als kern. Ben luistert aandachtig, overweegt en geeft passende adviezen opdat, de beste keus in aankoop ontstaat. Elkaar verstaan, is elkaar begrijpen voor nu en in de toekomst. Dank voor je keurige begeleiding in aankoop, after sales en perfecte nazorg. Dikke pluim en aan te bevelen en zal dit ook zeker doen.

Onze reactie:
Dag Ymen, dank voor je review en de prettige samenwerking in het koopproces. Ook hartelijk dank voor de door jou zelf uitgezette Sterritten die je mij hebt doorgestuurd en waar we als Cabrioliefhebbers allemaal van kunnen genieten. We gaan daar in de toekomst zeker gebruik van maken. Nogmaals dank en tot ziens. Vriendelijke groet, Ben Luesink
5-12-2020 15:34:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Wij zijn door een kennis terecht gekomen bij Ben om een mooie rode Z4 te bekijken en na een proefrit waren wij verkocht. Wij zijn keurig geholpen door Ben en zijn zoon, en hebben onze, ook rode Z3, kunnen inruilen voor deze prachtige Z4. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en zijn nu, na een maand rijden in de Z4, nog steeds heel blij met de aankoop.

Onze reactie:
Dag Harry en Erna, Dank voor de review en fijn dat jullie dit zo beleefd hebben. Ook dat jullie nog steeds zo genieten van het Cabrio-rijden is fijn om te horen. Heel veel plezier ermee en tot ziens. Vriendelijke groet, Ben Luesink
28-10-2020 15:24:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Graag wil ik via deze weg Ben nog een groots compliment geven, op de wijze hoe hij betrokken blijft na aankoop van een auto. Ik ken maar weinig personen die zo coulant en eerlijk in deze brance te werk gaan, als het uiteindelijk om garanties en reparaties gaat. Uniek! Ben ,het is fantastisch afgehandeld. Vandaar nog deze dikke pluim.

Onze reactie:
Dank Corne, voor de complimenten. Graag gedaan, veel plezier met de auto en tot ziens. Vriendelijke groet Ben
23-10-2020 17:26:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Wij zijn heel tevreden met de aankoop van onze BMW Z4. De communicatie met Ben is als heel prettig ervaren en gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Een echte aanrader, al is het alleen al om het prachtige aanbod van mooie BMW's.

Onze reactie:
Dag Mark, Dank voor de complimenten. Veel plezier met de auto en tot ziens. Vriendelijke groet Ben Luesink
16-10-2020 20:23:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Firma Luesink, Ben heeft verstand van zaken, is communicatief correct, is eerlijk en komt zijn afspraken na. Wij zijn heel tevreden met de wijze waarop Ben zijn bedrijf runt. Dit wordt een bedrijf met een l ange toekomst.

Onze reactie:
Beste Louise, Wilfred, Dank voor de review. Het was prettig om met jullie samen de auto zo te maken dat hij aan al jullie wensen voldoet. Veel plezier er mee. Vriendelijke groet, Ben Luesink
3-10-2020 22:01:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Een vriendelijke en professionele verkoper met veel kennis we hebben veel plezier met onze auto.

Onze reactie:
Beste Ilona, Dank voor de review. Fijn dat jullie genieten van jullie auto. Veel plezier ermee. Vriendelijke groet, Ben Luesink
30-9-2020 10:50:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
We hebben de BMW Z4 gevonden bij firma Luesink die voldeed aan al onze specificaties. Ben is een gepassioneerde Z4 liefhebber en een fijne man om zaken mee te doen. het verkoopproces verloopt soepel en correct afgehandeld. Wij zijn tevreden over onze aankoop en over de prettige wijze van communiceren van Ben.

Onze reactie:
Beste Louise, Wilfred, Dank voor de review. Het was prettig om met jullie samen de auto zo te maken dat hij aan al jullie wensen voldoet. Veel plezier er mee. Vriendelijke groet, Ben Luesink
13-8-2020 18:23:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs hebben we bij Ben Luesink een pareltje van een BMW gekocht. Een hele brute Z4 in perfecte staat en met weinig kilometers. Zo kom je ze zelden tegen. Ben is kundig, vriendelijk en heeft verstand van zaken. We konden met diverse wagens een proefrit maken, en zo hebben we een halve dag volgemaakt zonder enige druk. De keuze voor de aanschaf bij Ben was daarom snel gemaakt. Het was fijn zaken doen. Ben, veel succes met je autobedrijf en wellicht tot ziens.

Onze reactie:
Dank voor de mooie review, Corne. Fijn dat jullie zo tevreden zijn en veel plezier ermee. Vriendelijke groet, Ben Luesink
9-7-2020 13:23:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren mijn bmw 1-serie cabrio opgehaald. Hij rijd super! Bedankt voor de goede en snelle service

Onze reactie:
Dankjewel voor de review Chantalle. Fijn dat je zo geniet van de auto. Veel plezier ermee en graag gedaan! Vriendelijke groet, Ben Luesink
4-7-2020 20:10:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
3 Weken geleden heb ik bij Ben Luesink mijn BMW Z 4 gekocht. Ik werd goed geadviseerd en werd goed geholpen. De wagen is in goede staat afgeleverd. en Ben heeft zijn afspraken met mij ruim binnen de tijd afgehandeld. De wagen rijd goed en mijn garage heeft de wagen gezien en zegt dat e.e.a. in goede staat is. Bedankt Ben ik ben zeer tevreden. groet Peter

Onze reactie:
Fijn Peter dat je tevreden bent met de auto. Veel plezier en dank voor de review! Vriendelijke groet, Ben Luesink
13-6-2020 12:54:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Allemaal netjes geregeld wat er is afgesproken.

Onze reactie:
Dank Frank voor de review! Veel plezier met de auto. Vriendelijke groet, Ben Luesink
31-5-2020 19:02:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Via Dhr Luesink mijn auto verkocht. Alles netjes geregeld, afspraken worden nagekomen. Ook met aankoop nieuwe auto met raad en daad bijgestaan. Snel en vakkundig. Een tevreden klant.

Onze reactie:
Dank voor de complimenten. Fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink
31-5-2020 16:53:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Fantastisch bedrijf al u op zoek bent naar een mooie auto. Ik heb in 2019 mijn BMW Z4 bij Luesink gekocht en nooit problemen gehad. Top kwaliteit en een goede service. Hier kun je met een gerust hart naartoe????

Onze reactie:
Dank je wel Erik, voor de complimenten en de aanbeveling. Veel plezier met je auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink
31-5-2020 14:42:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Bij een zoektocht naar een specifieke BMW Z4, terecht gekomen bij autobedrijf Luesink in Zelhem. Ik wilde graag dat iemand mee zou denken bij de zoektocht en de juiste keuze, en daar zit je bij de firma Luesink wel goed. Bij de zoektocht zijn we terecht gekomen in België, en daarbij heeft Ben Luesink van a tot z het importeren van deze mooie witte BMW Z4is verzorgd. Nádat alle formaliteiten afgehandeld waren door de firma Luesink, heeft Ben de BMW Z4 keurig bij mij thuis afgeleverd, helemaal top, bedankt daarvoor ??. Mocht ik hem ooit in willen ruilen, dan hoop ik weer een beroep op u te kunnen doen, nogmaals bedankt.

Onze reactie:
Dank voor de complimenten. Het was een echte zoektocht die we samen hebben meegemaakt. Fijn dat u echt de auto van uw dromen hebt gevonden! Tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Ben Luesink
30-5-2020 19:29:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij hebben afgelopen week onze prachtige zwarte BMW Z4 opgehaald. We zijn superblij met onze aankoop, een stoere auto om vele kilometers in te genieten. We kijken terug op een zeer prettig contact gehad met dhr Luesink, hij is vriendelijk, behulpzaam, heeft veel kennis van zaken en is ook vooral een meedenker! Van A tot Z een heel positieve ervaring, wij bevelen dit autobedrijf dan ook ten zeerste aan. Meneer Luesink, bedankt voor alles en mochten wij nog een keer een andere Z4 willen aanschaffen, dan weten wij de weg naar u te vinden! Hartelijke groeten en goede zaken toegewenst!

Onze reactie:
Dank voor de complimenten, het prettige contact en de goede wensen. Ik zie u graag weer terug! Vriendelijke groet, Ben Luesink
29-5-2020 16:35:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Onlangs bij Ben een prachtige rode BMW Z4 aangeschaft. Ben (en zoon) zijn ware Z4 liefhebbers en zijn zeer betrokken. De keurig ingerichte showroom was net 1 dag geopend waar diverse andere mooie autos te bewonderen zijn. Ik heb Ben ervaren als een betrouwbare autodealer, goede communicatie en prettig te onderhandelen. Van A tot Z wordt alles netjes en open besproken en ook zo afgehandeld. Ik wens hem dan ook alle succes met zijn onderneming.

Onze reactie:
Dank voor de complimenten en de goede wensen. Veel plezier met de auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink
6-5-2020 09:36:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb eind februari een jonge, zeer nette Hyundai Kona Electric gekocht. Goed en snel geholpen, betrouwbaar en eerlijk. Ik kan Ben dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een andere auto!

Onze reactie:
Dank u wel voor de complimenten en de aanbeveling. Veel plezier met de auto! Vriendelijke groet, Ben Luesink Autobedrijf Luesink
16-4-2020 18:48:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb bij de firma een hele mooie bmw z4 3.5 gekocht na twee dagen rijden zijn wij heel tevreden over de auto wat een fijne auto is dit ik hoop dat jullie nog veel van dit soort auto’s gaan verkopen. Gr

Onze reactie:
Dank u wel. Fijn dat de auto zo goed bevalt. Ik hoop het met u en blijf altijd op zoek naar een bijzonder exemplaar. Vriendelijke groet, Ben Luesink Autobedrijf Luesink